Om oss

ReGarden - Trädgårdsskötsel och TrädgårdsanläggningReGarden är ett expansivt trädgårdsföretag med huvudkontor i Upplands Väsby och lokalkontor i Huddinge. Vi erbjuder trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning till privatpersoner och samfälligheter. Vi är verksamma sedan 2014 i hela Stor-Stockholm, från Knivsta i norr till Södertälje i söder. Under 2016 hade företaget 25 anställda med 12 olika nationaliteter. Företaget startade under namnet "Ecotime" 2013 av Joel Odhiambo som nu ansvarar för trädgårdsskötsel hos våra kunder i norra Stockholm. 

Vi erbjuder återkommande trädgårdsskötsel såväl som enstaka uppdrag till privatpersoner och samfälligheter och utför all typ av trädgårdsskötsel, från häckklippning, ogräsrensning och gräsklippning till trädbeskärning och trädfällning. Vår anläggningsavdelning lägger marksten, bygger stenmurar, planterar häckar, rullar ut gräsmattor och all annan trädgårdsanläggning. Vi utför även trädgårdsdesign och tar fram trädgårdsskisser till våra anläggningskunder.

Johan Bäckman, CEO ReGarden AB  Har du en trädgård och behöver hjälp så är du välkommen att kontakta oss, oavsett om det gäller vanlig trädgårdsskötsel eller anläggningsprojekt.

Vi ser fram mot ditt samtal!

Johan Bäckman
VD, ReGarden AB